Hoppa till sidans innehåll

Skeet Till Du Träffar / Cancerfonden

15 SEP 2020 13:38
  • Skapad: 15 SEP 2020 13:38

Klubbtävling – Skeet Till Du Träffar

Temat för årets tävling är den samma som förra året. Fokus ska inte ligga på själva tävlingen utan mer att ha kul samtidigt som vi samlar in pengar till Cancerfonden och framförallt till minne av Lars Klintberg!

Anmälningsavgiften för 2 serier (2x25 skott, egen ammunition max 24g och vapen) är 150.- där 50.- går till klubben för duvor och 100.- går till Cancerfonden. Det finns inget tak på anmälningsavgiften! Vill man bidra men inte kan eller vill delta i tävlingen går det naturligtvis bra det med. Vi kommer att redovisa inbetalningen till Cancerfonden.

Reglerna är enkla. Vi kör Nationell Skeet men du får inte gå vidare till nästa platta förens du träffat de duvor som ska träffas, i rätt ordning och enligt regelverket. Sviker nerverna eller trollen börjar spöka så kan de 25 skotten mycket väl vara slut till platta 3 eller 4. Första serien börjar på platta 1 och andra serien börjar på platta 7 (omvänd ordning).

Visar det sig att intresset är stort kommer vi att öppna Trap-banan för de som vill skjuta en serie eller två i väntan på sin tur i tävlingen. Där gäller 50.- /serie (kontant eller biljett). Egen ammunition och vapen gäller här med, ingen försäljning av biljetter eller ammunition.

Lördagen den 3 oktober. Anmälning mellan kl.09:00 – 09:30 start första lag kl. 09:45.

Frågor och funderingar, skicka ett mail till This is a mailto link eller ett meddelande via Facebook.

 

Skribent: Zotter
Epost: Adressen Gömd

Facebook

Följ och Gilla oss på Facebook för att inte missa något. Information om
tävlingar, 
event, aktiviteter och övriga händelser kommer att visas här
samt på 
hemsidan. 

Sidan hittas på @jaktskyttenykvarn

Dela och bjud gärna in dina skytte/jaktvänner till sidan.

 

Covid-19

Det är viktigt att alla tar sitt ansvar och följer de riktlinjer från myndigheterna och håller sig uppdaterad. Det gör vi om vi genom att hålla avstånd till varandra samt om vi känner minsta symtom som snuva, hosta eller feber så stannar vi hemma och kommer inte ut till skjutbanan. Tack.

  

Hitta hit!

Postadress:
JRF Nykvarn/Södertälje JSK - Skyttesport
Rolf Stanley, Stålhamravägen 19
15147 Södertälje

Kontakt:
Tel: 0762134100
E-post: This is a mailto link

Se all info